USLUGE

Brendiranje vozila - Auto grafika

Visoka definicija štampe i stručno apliciranje folije.

Brendiranje vozila je najisplativiji vid reklamiranja.
Za razliku od skupih medija, brendirano vozilo radi za Vas non-stop… 24h dnevno…7 dana u nedelji…365 dana u godini. Bilo da Vaše vozilo cirkuliše po gradu, ili je parkirano, non-stop promoviše ponudu za usluge i proizvode iz Vašeg asortimana. Idejno rešenje, štampa i kvalitetna aplikacija biće naš prioritet, tako da brendiranjem vozila možete znatno unaprediti imidž Vaše kompanije. Štampa na vozilu prilagođena je uticajima spoljašnje sredine, otporna je na UV zrake. Zaštitnom laminacijom smanjuje se mogućnost od mehaničkih oštećenja (grebanja) što zajedno doprinosi dugoročnosti reklame i očuvanje originalne farbe Vašeg vozila.

Većina firmi koja se bavi ovom delatnošću angažuje montažere samo za tu priliku, za razliku od njih Pacarti studio ima svoje montažere, što nam omogućava mnogo viši standard kontrole kvaliteta, kao i priliku za kontinuirani razvoj.

Pacarti application team čine vodeći monteri u ovoj oblasti. Oni su stručnjaci u ovom poslu i vode računa o svakom detalju. Sa velikim iskustvom koje poseduju, Vaša vizija se ostvaruje. Naš tim montažera je sposoban za apliciranje folija na najsloženijim površinama i na svim tipovima vozila. Iznad svega, imamo stotine zadovoljnih klijenata u celoj zemlji i inostranstvu.

Apliciranje folije na vozilima izvodimo u našem studiu u ulici Dušana Puđe 8a, takođe, ako ste van Beograda naš tim će doći na Vašu adresu.


Brendiranje poslovnih prostora

OD IDEJE DO REALIZACIJE!
Iskoristite svoj izlog kao idealno mesto za reklamu.
Obavestite svoje potrošače o novinama, rasprodaji, sniženju, pogodnostima koje nudite, idealno mesto da istaknete logo Vaše firme. Dekoracije na izlogu su sjajna pokretačka snaga za privlačenje jos većeg broja klijenata. Kada je u pitanju fotografija, grafički dizajn i digitalna štampa, naše iskustvo u ovim oblastima, omogućuje nam da Vam ponudimo profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Naš tim je stručan i kvalifikovan da Vam ponudi kompletnu uslugu sve od idejnog rešenja pa do konkretne realizacije.


Digitalna štampa velikog formata

Digitalna štampa velikog formata ima primenu u outdoor i indoor brendiranju.
Ako želite da ostavite dobar utisak na klijente, ponudite nešto novo, vizuelno obogatite poslovni prostor ili predstavite svoje proizvode i usluge, štampa velikog formata je idealna stvar za to. Mi Vam nudimo kompletnu grafičku pripremu i rešenje za štampu, štampu visoke rezolucije na kvalitetnim materijalima i apliciranje folije na terenu.
Takodje, mi smo pažljivo odabrali medije koje koristimo za štampu velikih formata i za brendiranje vozila zbog višegodišnje trajnosti. Materijali koje najviše koristimo su autografika, cast folija, PVC vinil folija, cirada, mash, canvas-slikarsko platno, prozorska grafika, podna grafika, peskirne foljie za staklo… Pomenuti materijali se najčešće koriste za brendiranje vozila, brendiranje sajamskih štandova, brendiranje iz loga I lokala, foto tapete, bilborde, banere, rolobanere, izradu različitih vrsta reklama, peskiranje stakla, izradu slika, različitih nalepnica…
Vrhunske performanse i kvalitet materijala su namenjeni za dugotrajno spoljno izlaganje, takođe su odlični za rad na ravnim i nepravilnim površinama, izuzetno su stabilni tokom promene temperature i poseduju veliki kvalitet.
Za primenu digitalne štampe u Vašem slučaju slobodno nas kontaktirajte, da zajedno dođemo do najboljeg resenja.


Foto tapete

Dekorišite zidove Vašeg doma ili poslovnog prostora. Iznenadite ukućane originalnim poklonom - foto tapet po želji.
Učinite radno okruženje prijatnijim kako za zaposlene, tako i za Vaše klijente. Foto tapete su odličan način da se brzo i lako promeni vizuelni izgled prostora. U saradnji sa našim stručnim timom možete dobiti unikatni tapet po Vašoj želji.
U većini slučajeva štampa se na mat samolepljivoj PVC vinil foliji u punom koloru, pa se postiže neverovatan foto-realističan efekat. Ova vrsta dekora nije samo ograničena na dekoraciju zidova već se može lepiti i na pod, plafon, vrata, na delove nameštaja, što ga čini idealnim kako za primenu u Vašem domu, tako i za primenu u poslovnom prostoru.


Peskiranje stakla

Peskiranje vršimo pomoću kvalitetnih peskirnih folija, koje se mogu izraditi i prilagoditi na različite dimenzije staklenih površina. Ukoliko Vam ne treba obično peskiranje, nego bi voleli i neku dekoraciju na staklu, mogućnosti su skoro pa neograničene.
Naš tim dizajnera je tu da sprovede Vaše želje u realnost. Prednosti ove vrste dekoracija je što se vrlo brzo postavlja, nema potrebe za čišćenjem, uklanjanjem fleka, pranjem I slično. Za vrlo kratak period imate potpuno drugačiju staklenu površinu, dekorisanu na originalan način.


Roll up - Rolo baneri

Roll up ili rolo baner najčešće se koristi za indoor prezentacije proizvoda i usluga. Vrlo je jednostavan za postavljanje, i lagan za transport. Aluminuijumske konstrukcije sa banerom dostupne su u dimenzijama 85, 100 i 120cm širine sa visinom 200cm. Naravno, postoji mogućnost zamene plakata na već postojeći mehanizam.
Roll up baner vizuelno deluje jako efektno i moderno, najbolje je rešenje kada je u pitanju mobilni marketing.


Brendiranje sajamskih štandova

Mi realizujemo rešenja koja će imati za rezultat da jasno prenesu poruku i dođu do novog klijenta.

Grafički dizajn

Dizajn studio sa stručnim kadrom pomoći će Vam da Vaše reklame izgledaju baš onako kako ste Vi zamislili. Deo onoga što čini Pacarti studio vodećom firmom u oblasti štampe velikih formata i brendiranja vozila je naš dizajnerski tim. Ono što nas razlikuje od naše konkurencije je da oni rade u tandemu sa svojim projektnim menadžerom. Dizajn I priprema za štampu zahteva više discipline, znanja i stručnosti. Tim Pacarti studia specijalizovao se za ovu vrstu dizajna.

Mi ćemo Vam osigurati da kroz sofisticirani dizajn i brending dođete do budućih klijenata. Do danas, zajednički su osmislili i kreativno uobličili dizajn za više stotina firmi u većini gradova Srbije. Naši dizajneri znaju kako da istaknu Vaš brend u okviru ove specifične vrste medija. Oni će kreirati razlikovanje i identifikaciju Vašeg brenda, takođe će uvažiti Vaše predloge i zahteve tako da ćemo zajednički doći do konačnog, odobrenog dizajna.


KONTAKT:
Pacarti studio
Dušana Puđe 8a, Beograd
Tel: 011/ 405 2377
Mob: 064/ 156 33 79
Fax: 011/ 405 2377
pacartistudio@gmail.com

RADNO VREME:
PONEDELJAK - PETAK 09-17h
SUBOTA 10-16h